سعیده فتحی/شهرآرانیوز، در روزهایی که دختران تکواندوی ایران بر روی سکوهای آسیایی در حال درخشیدن بودند، محمد پولادگر رئیس سابق تکواندو و معاون وزیر امروز، سرگرم پخش بودجه بین فدراسیونها و دعوا با رئیس فدراسیون کشتی بود. درگیری بین این دو از اول تیرماه شروع شد، روزی که علیرضا دبیر در جلسه با پولادگر معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش، به دنبال افزایش بودجه ۳۹ میلیاردی بود، اما برعکس آن اتفاق افتاد. این جلسه از ساعت ۷ و ۳۰ دقیقه صبح آغاز و به مدت ۳ ساعت طول کشید و پولادگر هم اعلام کرد بودجه کشتی با استناد به کمک ۷۰ میلیارد تومانی مجلس به این فدراسیون، از سوی وزارت ورزش صفر شده است. همین موضوع باعث به وجود آمدن درگیری لفظی بین این دو شد و در نهایت هم دبیر از امضای تفاهم نامه خودداری کرد.
یک روز پس از این اتفاق، فدراسیون کشتی در بیانیهای به صفر شدن بودجهاش اعتراض کرد و پس از آنهم شنبه ۴ تیرماه مجمع فدراسیون کشتی تشکیل شد که هیچ شباهتی به یک مجمع عادی نداشت. از ابتدای جلسه مشخص بود علیرضا دبیر برای دعوا یا به قول خودش گرفتن حق کشتی آمده و اجازه صحبت به پولادگر را نمیداد.
معاون وزیر که معتقد بود باید در بودجهها و هزینهها تعادل برقرار شود کنایهای هم این بین به امکانات کشتی زد و گفت: «به خدا همه فدراسیونها دوست دارند ماشین اختصاصی داشته باشند و ورزشکارانشان در هیوندای ویژه بنشینند و با بگو بخند تا فرودگاه بروند و برگردند، ولی آیا برای همه این امکانات وجود دارد؟» دبیر هم معتقد بود که از بخش خصوصی توانسته چنین امکاناتی را فراهم کند و این ربطی به بحث بودجه وزارت ورزش ندارد.
این جلسه تحت تاثیر جدالهای این دو پیش رفت تا جایی که پولادگر گفت: «آقای دبیر متخصص در جدل است. خدا را شکر ۷-۸ سال در شورای شهر بوده و این ویژگی را بلد است.» دبیر هم در جواب گفت: «: ماشاالله ۲۱ سال هم ایشان در فدراسیونها، حرفهای شده است. خودش تیکه میاندازد. میدانید که حاجی، طلبه بوده است؟ من هم ملازاده بودم.»
در این جلسه پولادگر دبیر را فردی «بی ادب و لابی گر» خواند و در مقابل هم رئیس فدراسیون کشتی، پولادگر را «دروغگو و ریاکار» معرفی کرد. این درگیریها ادامه داشت تا اینکه در نهایت پولادگر پس از حدود سه ساعت صبرش لبریز شد و به نشانه اعتراض مجمع را ترک کرد.
محمد پولادگر که اصالتی اصفهانی دارد دارای تحصیلات حوزوی است و سالها در حوزه علمیه قم مشغول به تحصیل بوده و دارای تحصیلات حوزوی پایان سطح ۲، لیسانس علوم سیاسی و فوق لیسانس فلسفه و حکمت اسلامی است. او از سالهای ۱۳۶۲ تا ۱۳۷۳ رئیس هیئت تکواندو استان مرکزی و استان قم بوده و پس از آن با حمایت مختار کلانتری که در آن سالها رئیس فدراسیون تکواندو بود از سال ۱۳۷۳ به عنوان نایب رئیس وارد فدراسیون تکواندو شد. پس از آن هم دوباره با حمایت مختاری جانشین او شد و از ۱۳۷۹ تا دی ماه ۱۴۰۰ هم رئیس این فدراسیون باقی ماند تا اینکه بالاخره پس از ۲۱ سال از این سمت برکنار شد و هادی ساعی به ریاست فدراسیون تکواندو رسید.
پولادگر، اما در ۱۸ دی ماه ۱۴۰۰ و کمتر از ۷۲ ساعت پس از شکست در انتخابات فدراسیون تکواندو توسط حمید سجادی به معاونت وزارت ورزش و جوانان منصوب شد.
در ابتدا همه فکر میکردند پولادگر با هادی ساعی وارد چالش خواهد شد و از قدرتی که در وزارت به دست آورده برعلیه رئیس جدید تکواندو استفاده خواهد کرد، اما پولادگر در گام نخست با کشتی سرشاخ شده که به نظر میرسد مثل جامعه تکواندو صبور نیستند.
به هر حال باید دید قدرت کدامیک بر دیگری میچربد. علیرضا دبیر اعلام کرد که اگر وزارت ورزش میخواهد، میتواند او را برکنار کند، اما او فردی نیست که استعفا دهد چراکه معتقد است استعفا کار آدمهای ضعیف است و در مقابل هم دوستداران کشتی در فضای مجازی هشتگ «#پولادگر_استعفا» را به راه انداخته اند.
وزیر ورزش و جوانان، اما در این میان سکوت اختیار کرده و این سؤال مهم مطرح است که حمید سجادی در کجای این ماجرا قرار دارد؟ حالا که حرمتها از بین رفته، چه کسی میانجیگری خواهد کرد؟ آقای وزیر دقیقا کجایی؟!